De mooiste windschermen koop je bij Xterior

windschermen

Nooit geweten dat de keuze aan windschermen zoveel kon zijn. Maar sinds ik bij Xterior ben geweest, weet ik wel beter. Voor mij bedrijf, een gezellig lunchroom was ik op zoek naar een overkapping voor mijn terras. Natuurlijk heb ik wel parasols staan, maar bij elk zuchtje wind vallen deze om. Vorige week zaten er mensen op het terras te eten. De parasols stonden uit, omdat het in de zon best wel warm was. Op dat moment liep ik net naar binnen om drinken te pakken, toen ik op het terras een schreeuw hoorde. Meteen naar buiten gelopen en zie ik daar één van de gasten met een glas rode wijn over de kleren heen zitten. De parasol was door een zuchtje wind omver gegaan en hiermee een glas wijn omver gestoten. Nu wist ik het meteen, hier moest verandering in komen en wel meteen! windschermen

Zoveel windschermen bij elkaar heb ik nog nooit gezien

Na het voorval met het glas wijn ben ik meteen op zoek gegaan naar andere mogelijkheden. Dit wil ik geen tweede keer mee gaan maken. Gelukkig konden de gasten er wel om lachen, maar ik wilde op dat moment wel door de grond zakken. De volgende dag was ik al op zoek gegaan bij Xterior om een stevig scherm te gaan kopen. De medewerker in deze winkel heeft mij bijzonder goed geholpen. Tevens kreeg ik hier te horen dat ik ook mijn logo op dit scherm kon laten drukken. Op deze manier maak ik dan ook nog reclame voor mijn eigen zaak.

Inmiddels heb ik diverse schermen gekocht, met logo. Deze schermen overkappen het hele terras en bij een windvlaag blijven deze staan. Een ander voordeel is dat ik deze schermen in de winter bij Xterior kan opslaan. Hierdoor heb ik zelf geen extra ruimte nodig. In deze periode worden de schermen nagekeken op schade en eventueel gemaakt. Echt een top servicewindschermen