Volg de stores van Ibizamode via onze nieuwe social mediakanalen

Ibizamode

Vorige week opende onze nieuwe Ibizamode & wonen Store in Amsterdam en deze week hebben we ook weer nieuws: je kunt je favoriete winkel(s) van Ibizamode nu ook volgen op Facebook en Instagram. Blijf op de hoogte van wat er gebeurt in jouw favoriete winkel van Ibizamode, of het nu in de buurt is of niet.

Instagram & Facebook voor de nieuwe winkel

Via de nieuwe socials voor de Ibizamode & wonen Store Amsterdam zie je wat er allemaal speelt in de winkel aan de Rozengracht. Welke nieuwe merken zijn net binnengekomen, wat is back in stock en wat zijn de favoriete looks van de medewerkers van de Ibizamode & wonen Store Amsterdam? Je kunt het allemaal zien op je telefoon. Door het kleine schermpje proef je de zonnige en fijne sfeer van Ibiza.

Volg de Ibizamode Store in Den Bosch

In de Store in Den Bosch schijnt altijd de zon. Iedere week worden de collecties bij- en aangevuld. Even moe van het shoppen? Ga even lekker zitten en neem een drankje. Er is geen reden om te haasten. We hopen dat je in onze winkels net zo’n relaxed gevoel krijgt als op vakantie. Toch geen tijd om langs te komen, maar wil je wel weten wat zich allemaal afspeelt in deze winkel? Volg de Ibizamode Store in Den Bosch via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste arrivals, kortingsacties en de zonnigste looks.

Blijf nog meer op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de online shop van Ibizamode? Volg dan Ibizamode op Facebook en Instagram. Zo weet je altijd wat er nieuw is en krijg je inspiratie voor een nieuwe look. Wanneer je je aanmeldt voor de VIP mailinglist krijg je dagelijks een portie zon in je mailbox. Wij vertellen je over new arrivals, sale, acties en andere nice-to-knows over de collecties bij Ibizamode. Met deze newsletter ben jij altijd de eerste die nieuwe mode van onze mooie brands ontdekt.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*