Rijschool in Nijmegen

Wesseldijk arnhem, nijmegen, tiel en ede

Mijn weg naar de vrijheid

Omdat ik eindelijk meerderjarig was, besloot ik eindelijk ook te werken aan mijn vrijheid, namelijk mijn rijbewijs! Ik had mijn theorie al geleerd en was ervoor geslaagd, dan was de volgende stap natuurlijk om lessen te volgen bij een rijschool. Maar omdat er heel wat rijscholen zijn in Nederland, was de zoektocht niet zo eenvoudig. Na wat zoekwerk kwam ik dan terecht bij een rijschool in Nijmegen. Zo kwam ik terecht op volgende website: www.verkeersschoolwesseldijk.nl. Mijn ervaring hiermee kan je hieronder doornemen.

verkeersschool wesseldijkMijn ervaring met deze rijschool in Nijmegen

Ik besloot na deze rijschool te vinden, contact op te nemen met de medewerkers hiervan. Ik kan vertellen dat ik hier zeer positief over ben! De medewerkers waren zeer begripvol, vriendelijk en hebben me goed geholpen. Hier heb ik veel steun aan ondervonden, want ik wist in het begin helemaal niet waar aan te beginnen! Ook de lessen zelf vielen zeer goed mee. Ik had een goede instructeur die veel geduld met me had, iets wat ik echt nodig had. Ik heb dan ook veel geleerd tijdens deze lessen, waaronder ook zeer veel nuttige tips voor tijdens het rijexamen. Door deze lessen aan te nemen, ben ik van de eerste keer geslaagd voor mijn rijexamen. Met andere woorden, ik kan niet anders dan deze rijschool in Nijmegen aanbevelen aan anderen. Indien je zelf ook interesse zou hebben in rijlessen via deze rijschool, bekijk dan zeker even hun website en neem zeker ook eens contact op met de medewerkers hiervan. Ze helpen je zeer graag verder bij al je verdere vragen.