Real Gen maakt jouw website weer schoon

Real Gen

Dankzij Real Gen ben ik erg tevreden met mijn website. Deze hadden wij voor een paar jaar geleden laten maken door een ander bedrijf. De oplevering verliep al stroef en dan heb ik het nog niet gehad over de communicatie. Die was ver te zoeken waardoor wij ervoor hadden gekozen om een ander bedrijf te vinden die mij hiermee kon helpen. Ik ben zelf verantwoordelijk voor de website en dat wilde ik goed blijven doen. Iets wat toen dus niet meer goed ging omdat ik totaal geen feedback had gekregen.

Real Gen

Zodoende heb ik alles opgezegd bij dit bedrijf en ben ik het elders gaan zoeken. In een mum van tijd kwam ik terecht op de website van Real Gen. Bij dit bedrijf las ik voldoende informatie op de website. Echter had ik de vertrouwen nog niet, maar dat kwam door het vorige bedrijf. Ik heb er in ieder geval wel voor gekozen om een afspraak te maken met dit bedrijf. Zo kon ik tijdens deze afspraak mijn wensen bespreekbaar maken met wat ik graag wil zien.

Gelukkig begreep Real Gen dit goed

Op de afgesproken dag stond er iemand van dit bedrijf netjes bij mij op kantoor. Klaar om mijn verhaal aan te horen en te kijken met wat zij kunnen doen voor ons. Onder het genot van een kop koffie kon ik aanzien hoe dat hij een tal van aanpassingen had verricht. Op dat moment was mijn website al sneller dan voorheen!