Meer opvallen bij winkelend publiek doe je zo

Als winkelier wil je graag opvallen bij het winkelend publiek. Je wil zo veel mogelijk kunnen voorkomen. Wanneer je opvalt dan verkoop je meestal ook meer. Het is belangrijk dat je op de juiste plaats staat. Bij het winkelen wordt er vaak gekeken naar hoe een winkel eruitziet. Het is dus erg belangrijk dat je gezien wordt. Er zijn verschillende manieren om op te vallen bij het winkelend publiek. Je kunt bijvoorbeeld denken aan iets opvallends. Je kunt bijvoorbeeld iets ophangen of neerzetten wat al heel snel de aandacht trekt onder de mensen. Zo kun je gebruik maken van grappige ideeën. Dit onthouden mensen vaak veel vaker. Ook onthouden mensen vaker beelden dan woorden. Je kunt dus bijvoorbeeld gebruiken maken van lichtbak reclame. Deze zijn te verkrijgen in verschillende winkels en webshops. Denk bijvoorbeeld aan Sizo Signs

Lichtback reclame

Bij lichtbak reclames wordt er gebruik gemaakt van een rechthoekige bak. Deze heeft minstens 1 doorzichtige zijde. Hierin worden meerdere lampen geplaatst. De kleur van het doorzichtige vlak is meestal wit. Op deze manier worden de lampen egaal verdeeld. Deze lichtbakken worden gebruikt voor reclames. Deze lichtbakken zijn namelijk in het donker erg goed zichtbaar. De doorzichtige zijden zijn voorzien van reclame-uiting. 

Redenen om lichtbak aan te schaffen

Lichtbakken worden gekozen, omdat je hiermee opvalt bij het winkelend publiek. Je hebt namelijk ook een uitsteek bak als vorm. Hierdoor is het mogelijk om meer op te vallen in een winkelstraat. Verder zijn de lichtbakken zowel overdag als ’s nachts goed zichtbaar. De lichtbakken maken gebruik van translucent folie. Dit is overdag goed zichtbaar. Verder is dit in de nacht goed licht doorlatend. Ook kun je met de Ledverlichting ervoor zorgen dat het beeldmerk goed naar voren komt. Dit is ook handig voor de donkere avonden. Een andere reden om een lichtbak te gebruiken is dat de lichtbakken lang meegaan. Ook is dit goed voor de portemonnee. De lichtbakken zijn erg duurzaam. Het materiaal wat gebruikt wordt gaat jarenlang mee. Hierdoor hoef je niet regelmatig om te kijken naar de lichtbakken. Ook zijn de LED-lampjes energiezuinig. Je gebruikt hierbij weinig stroom. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *