Gebr. Vermeer Industrial Movements helpt je graag

Gebr. Vermeer Industrial Movements

Ik heb een paar maanden geleden voor het eerst samengewerkt met het bedrijf Gebr. Vermeer Industrial Movements. Mijn ervaringen zijn erg positief. Ik was al een tijdje op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in bedrijfsverhuizingen. Uiteindelijk kwam ik terecht bij dit bedrijf en las ik een aantal reviews op internet. De meeste reviews waren erg positief dus besloot ik contact op te zoeken met het bedrijf. Toen ik belde sprak ik met een vriendelijke medewerker die vroeg wat ze voor me kon betekenen. Ik legde de situatie uit en ze gaf me gelijk de beste mogelijkheden die het bedrijf kon bieden.

Gebr. Vermeer Industrial Movements

Gebr. Vermeer Industrial Movements zorgt voor alles 

Ik had een beter kantoorpand gevonden waar we heen gingen verhuizen maar in ons oude pand hadden we heel veel spullen staan die mee moesten. Het waren waardevolle spullen dus ik was eerst een beetje bang dat er iets zou gebeuren maar ze regelden alles perfect. Een bedrijfsverhuizing is vaak erg lastig. Er kunnen dingen gebeuren waar je vooraf niet op rekent. Gebr. Vermeer Industrial Movements had van te voren een plan van aanpak gemaakt, hierdoor verliep de verhuizing vlekkeloos. De taken werden goed verdeelt en doordat iedereen zich aan de planning hield konden we al vrij snel in het nieuwe pand terecht.

Gebr. Vermeer Industrial Movements

Ik kan dit bedrijf zeker aanraden aan iedereen die bezig is met een bedrijfsverhuizing. Wanneer er dingen verandert moesten worden of wanneer de planning soms aangepast moest worden omdat het voor ons beter uitkwam dan was dat nooit een probleem. Ze ontzorgen alles. Als je op zoek bent naar specialisten en betrouwbare mensen dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Naast de goede en snelle service was ik ook erg tevreden met de prijs.

Kort samengevat: een uitstekend transportbedrijf!