Factoring voor MKB, zzp en freelancer

Factuur

Factoring om zeker te zijn van je inkomsten? Neem dan eens een kijkje op de website, finqle.nl. Dit bedrijf biedt diensten omtrent debiteuren aan voor de zzper, freelancer en de ondernemer in de MKB. Je kunt het je dan niet veroorloven om te kampen met een betalingsachterstand van je debiteur. Wanneer je gebruik maakt van Factoring, dan kun je je verdiende geld zeker stellen. Finqle is een bedrijf die de factuur aan je debiteur van je koopt. De factuur kun je eenvoudig uploaden via de website. Hierna kun je binnen 24 uur de betaling van Finqle al verwachten. Hierna is de zorg van de betaling van jouw debiteur dus voor Finqle. Dit betekent dat je niet meer het risico loopt dat je inkomen niet op tijd of helemaal niet worden uitbetaald. Tevens scheelt het ook een hoop tijd want als ondernemer heb je immers je handen al vol toch?

Factoring

Factoring kan ik beslist aanraden

Omdat ik Factoring beslist kan aanraden aan jou als ondernemer. Bracht dit mij op het idee om mijn ervaring als aanrader achter te laten op deze blog. Want wanneer je op de website kijkt van Finqle dan zal je al snel zien waarom ik zo’n tevreden klant ben van dit bedrijf. 

Het is echt een fijn idee dat wanneer ik een factuur maak. Ik deze al binnen een dag krijg uitbetaalt. Dit is dus nog sneller dan wanneer ik zelf mijn debiteurenbeheer zou doen. Wanneer je deze boekhouding wilt inzien dan kun je hier direct een beroep op doen. De communicatie met dit bedrijf verloopt werkelijk uitstekend. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem dan zelf eens een kijkje op de website zelf te zien wat dit bedrijf wellicht voor jou kan betekenen. Bij deze wens ik je vast veel succes en uiteraard ook plezier toe met het verdere ondernemen.

Debiteur