Fabius: een streepje voor bij sollicitaties

Het vinden van een nieuwe baan is best een uitdaging. Eerst dien je een baan te vinden die bij je past. Vervolgens moet je de strijd aan gaan met diverse andere gegadigden, waarbij opleiding en competenties van groot belang zullen zijn. Vervolgens zul je het goed moeten doen op een sollicitatiegesprek. De concurrentie is groot tijdens een sollicitatiegesprek, en er wordt een hoop van je geëist. Daarom is het van belang een streepje voor te hebben op de rest door sowieso over de gevraagde opleiding en competenties te beschikken. Daarnaast kan een extra vaardigheid je veelzijdigheid tonen. Voor het aanscherpen van vaardigheden of het leren van een vak zit je bij Fabius helemaal goed.

De voordelen van Fabius Opleidingen

Er zijn van die banen die altijd in trek zijn onder werkgevers. Denk aan een receptionist, telefonist, boekhouder, commercieel medewerkers of iets van die strekking. Het aanbod aan banen is groot, net als de concurrentie. Door over de juiste opleiding te beschikken, heb je sowieso een streepje voor op andere sollicitanten. Bovendien staat het mooi op je CV en is het altijd handig om over dergelijke vaardigheden te beschikken. Zelfs al heb je een andere opleiding gedaan. Het toont namelijk je veelzijdigheid. Je vergroot dus je kans op een baan dankzij een opleiding van Fabius.

Bij Fabius kun je daarnaast ook terecht voor re-integratie en vergelijkbare omscholingstrajecten. Het herintreden op de arbeidsmarkt kan soms best lastig zijn. Fabius staat je bij om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zowel voor re-integratie als het volgen van een cursus is een vooropleiding geen vereiste. Bovendien kan het snel gaan: al binnen een half jaar kun je over een diploma beschikken. Naast het vergroten van de kans op een nieuwe baan, is het tevens mogelijk om door te leren via een vervolgopleiding. Fabius Opleidingen vergroot je kansen.