Drie tips voor het beste relatiegeschenk

zakelijk cadeau

Je werknemers of werkrelaties bedanken? Dat doe je met een relatiegeschenk. Relatiegeschenken komen in allerlei soorten, vormen en maten. Daarom geef ik je in dit artikel tips bij het kiezen van het juiste geschenk.

Welk product kies je

Zoals eerder genoemd kunnen relatiegeschenken allerlei vormen aannemen. Daarom moet je van tevoren goed bedenken wat voor product je cadeau wilt doen, wat het mag kosten en of je het product gaat bedrukken met jouw logo.

Tegenwoordig zijn de meest populaire producten gerelateerd aan tech. Denk hierbij aan powerbanks of een bedrukte USB stick. Dit is leuk om te krijgen omdat men er in veel gevallen ook echt iets heeft. Daarnaast zijn pennen voorzien van een logo nog altijd ontzettend populair.

De prijs van het product

Een relatiegeschenk geven is vaak een dure aangelegenheid. Een USB stick is niet zo duur maar koop je vierhonderd dan is het opeens een ander verhaal. Kijk daarom altijd naar de totaal prijs en niet naar de prijs per stuk. Daarnaast is het goed om te weten dat relatiegeschenken voor het grootste deel aftrekbaar zijn bij de belasting. Dat is altijd fijn om te weten.

Hou naast de prijs ook in de gaten dat je een product kiest wat van redelijke kwaliteit is. Het is ten slotte een visitekaartje van jouw bedrijf. Je wil niet dat men jouw bedrijf associeert met slechte kwaliteit. Je kunt beter gaan voor een kwalitatief hoogwaardig product waar je dan misschien minder van kunt inkopen, dan een heel goedkoop product wat bij het uitpakken al uit elkaar valt.

Meer weten over het laten bedrukken van een USB stick? Neem dan even een kijke op usbstick.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *