De oplossing voor ouderwetse urenregistratie

Voor veel bedrijven kan het registreren van de uren een probleem zijn, dat kan komen omdat ze nog vastzitten aan wat ze altijd al deden en niet beter gewend zijn of omdat ze niet goed weten wat de opties en mogelijkheden zijn. Daarom gaan we het in deze blog hebben over de ouderwetse urenregistratie en de oplossing om het makkelijker en sneller te maken. Met een online planning tool heb je beter inzicht in de urenregistratie van het personeel dus ook het personeel zal hier profijt van hebben.

Ouderwetse urenregistratie 

Veel bedrijven die al wat langer bestaan maken nog gebruik van wat verouderde urenregistratie. De uren worden dan vaak geregistreerd op papier en dat kost veel tijd, en op werkgebied is de uitspraak ‘tijd is geld’ een hele bekende. En dat klopt ook, want hoe meer tijd je met andere dingen bezig bent hoe meer geld je verliest want als het registreren van de uren makkelijker is heb je meer tijd over om daadwerkelijk te gaan werken. Het kost niet alleen veel tijd maar het werkt ook minder goed dan een online planning tool.

De oplossing

Tegenwoordig zijn voor het probleem van de ouderwetse urenregistratie zijn er verschillende oplossingen. Er bestaan verschillende soorten software waarmee je gemakkelijk en snel de uren van al je werknemers kunt registreren. Je kunt dit ook met apps bijhouden, er zijn daar veel verschillende soorten van. Het is belangrijk om de apps en de verschillende soorten software goed uit te testen en kijken welke goed bij jou past, want het niet iets wat je snel en makkelijk kan vervangen en je hebt er waarschijnlijk een langere tijd mee te werken. Op internet staan veel verschillende oplossingen uitgelegd, voor sommige opties moet je betalen maar er zijn ook een paar gratis opties. Een online planning tool is erg makkelijk te gebruiken en zo heb je een beter inzicht de urenregistratie van het personeel.

Conclusie 

Er zijn nog bedrijven die gebruik maken van een ouderwetse urenregistratie, dat vaak op papier wordt gedaan. Dat kost veel tijd waardoor de tijd verloren gaat omdat je eigenlijk niet echt met je werk bezig bent. Tegenwoordig kan dat gelukkig allemaal veel makkelijker en sneller. Daar zijn verschillende software voor gemaakt en er zijn nu ook zelfs apps waar je makkelijk je uren in kan invullen en je makkelijk een inkijk hebt in de uren van je medewerkers. Maak jij nog gebruik van een ouderwetse urenregistratie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *