De juiste urn kopen

Urn kopen

Wanneer een dierbare is overleden, is dit voor vrienden, familie, kennissen en collega’s en groot gemis. Je wil deze dierbare natuurlijk waardig eren. Ben je op zoek naar een plek om de juiste urn aan te schaffen? Dan ben je bij de Assieraden Shop aan het juiste adres. In hun assortiment vind je urnen in diverse formaten en daarnaast ook urnen voor dieren. Urnen voor dieren zijn doorgaans een stuk kleiner dan urnen voor personen. Vandaar dat zij ook mini urnen voor dieren aanbieden.

Assieraden Shop helpt je graag

Een urn kopen is een proces dat voor veel mensen erg emotioneel is. Je hoeft dit ook zeker niet alleen te doen. Als je een idee hebt van wat voor soort urn je wil aanschaffen, maar ook wanneer je juist nog geen idee hebt, kun je de medewerkers van dit bedrijf om hulp vragen. Ze kunnen samen met jou kijken wat de eisen en wensen zijn van de dierbare zelf, of van de familie.

Urn kopen

De as verdelen

Vaak vindt de familie het voldoende om de as van de dierbare in één urn te bewaren. Echter is het ook mogelijk om de as in meerdere kleine urnen te bewaren. Zo kunnen meerdere familieleden de dierbare herdenken bij hen thuis. Ook is het mogelijk om de as in assieraden te laten verwerken. Op deze manier kun je de dierbare nog dichter bij je dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *