Buiten vergaderen tijdens de coronacrisis

Ga voor veiligheid en zekerheid bij conferentiehotel De Ruwenberg

Nu we allemaal iets verder in de coronacrisis zitten, krijgen een hoop van ons meer behoefte om elkaar weer eens te zien. Uiteraard wel in alle veiligheid en zekerheid dat dit gewaarborgd wordt. Conferentiehotel De Ruwenberg biedt u de oplossing met dit mooie weer: buiten vergaderen. Dit is iets waar De Ruwenberg uitermate geschikt voor is.

Landgoed De Ruwenberg

Buiten vergaderen is mogelijk dankzij het enorme en prachtige landgoed De Ruwenberg. Ideaal om de 1,5 meter te bewaren, maar toch je collega’s kunnen zien. Het is hierdoor mogelijk om 100% veilig buiten te vergaderen. Ben je toch liever binnen? Dan is dit ook mogelijk. De Ruwenberg heeft een aantal ruimere conferentiezalen beschikbaar. Wij houden ons aan de coronamaatregelen en daarom is er een maximumaantal personen per zaal toegestaan. Neem contact met Conferentiehotel De Ruwenberg op voor meer info. Met maarliefst 14ha grond straalt dit landgoed rust uit en zorgt deze omgeving voor inspiratie. Een echte aanrader voor meetings met klanten en teammeetings in deze tijd. Zo is het toch nog mogelijk om elkaar op gepaste wijze te zien.

Haal meer uit je vergadering!

Vergaderen boring? Bij De Ruwenberg is dit helemaal niet het geval! Dit prachtige conferentiehotel maakt van uw vergadering een hele (onvergetelijke) belevenis. Zo kunt u ervoor kiezen om aan uw vergadering een culinaire invulling te geven of om teambuilding activiteiten toe te voegen aan uw vergadering.

Culinaire invulling

Een maaltijd is als een culinaire beleving. Het is belangrijk dat daar kwalitatief goede producten voor worden gebruikt. De Ruwenberg gebruikt de prachtige producten uit Noord-Brabant. Als je voor een creatieve invulling kiest voor, tijdens of na uw vergadering denken zij graag met u mee. Een scala aan mogelijkheden wordt geboden. Denk aan onder andere:

  • Een bqq of buiten koken.
  • Een picknicklunch.
  • Een high wine of high beer aan het eind van de dag.
  • De meest rijke saladeshakers.
  • Een lopend buffet voor lunch en/of avondeten.
  • Borrelhapjes.
  • Een uitgebreid 3- of zelfs 4 gangendiner.

Vrijwel alles is mogelijk en te bespreken. Eten verbindt mensen met elkaar en zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer. Dit is een erg waardevolle toevoeging voor bijvoorbeeld teamvergaderingen of een meeting met klanten. Waar je ook wilt vergaderen, het is altijd een goed idee om dit te combineren met kwalitatief eten.

Teambuilding activiteiten

Om uw zakelijke meeting uit te breiden is een teambuilding activiteit de juiste invulling van de dag. Dit is niet alleen nuttig voor de binding tussen teamgenoten, maar ook interactief en zorgt ervoor dat er nieuwe ideeën op worden gedaan. De Ruwenberg helpt u graag bij het organiseren van teambuilding activiteiten. Het is zelfs mogelijk om te overnachten met uw team. Onze meest populaire activiteiten zijn:

  • Rally: Een tour door het Bourgondische en vooral gezellige Brabant. Dit onder het genot van leuke spelelementen en culinaire verassingen.
  • Golfclinics: Een golf drivingrace.
  • Schapendrijven: Een unieke ervaring die zeer effectief is voor teambuilding. Daarnaast maakt dit het gehele team vast en zeker aan het lachen.

Andere populaire activiteiten zijn schermen, varen, boogschieten en diverse sportactiviteiten.

Kortom, veilig vergaderen doe je bij Conferentiehotel De Ruwenberg! Of het nou binnen of buiten is.