Brandwerende kluis

Brandwerende kluis

Brandwerende kluis kopen, is mogelijk via VDH, ofwel Van den Hoven. Hier is een zeer groot assortiment te vinden, waaruit een keuze gemaakt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan brandwerende modellen, maar ook modellen die aan een muur bevestigd kunnen worden. Eigenlijk is het assortiment hier zo groot, dat het haast niet te te doen is om dat hier allemaal op te noemen.

Een tijd geleden hadden wij al een nieuw model gekocht. Ons huidige model was veel te klein geworden en was erg oud. Aangezien wij van onze verzekering te horen hadden gekregen dat wij onze spullen in een goede kluis moesten opbergen, anders kon dit gevolg hebben van een dekking. Daarom zijn wij ons gaan verdiepen in modellen die voldoen aan een
dekkingsindicatie.

Brandwerende kluis

Een zeer mooie brandwerende kluis gekocht

Na ons bezoek aan de winkel van Van den Hoven, hebben wij een keuze gemaakt. Een zeer mooie en stevige kluis, waar wij al onze belangrijke papieren en dossiers in kunnen bewaren. Bovendien beschermt dit model tegen inbraak en ook bij een brand, blijven de spullen die erin liggen onbeschadigd.

Niet alleen nieuwe kluizen kan je bij VDH aanschaffen. Ook tweedehands modellen zij hier te vinden. Voordeel is dat deze zeker een tweede ronde mee kunnen gaan. De prijs is een stuk voordeliger en dat is vaak wel interessant. Kijk voor de vele mogelijkheden op deze website.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*