Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Soms heb je het gevoel dat je iets anders wilt met je leven. Dit komt ook vaak voor op werkgebied. Veel mensen kampen met ditzelfde probleem, maar weten niet zo goed hoe dan nu verder. Je kunt je natuurlijk direct inschrijven bij een executive search bureau zoals topofminds, maar misschien weet je het nog niet zeker. Twijfel je of je inderdaad toe bent aan iets nieuws? Hieronder vind je een aantal signalen die aangeven dat jij aardig uitgekeken bent op je huidige baan.

Je verveelt je

Heb je niet zoveel interesse in je baan, dan zul je je op den duur gaan vervelen. Dit kan natuurlijk eens gebeuren, ook als je je baan ontzettend leuk vindt. Maar loop je hier regelmatig tegenaan, dan wordt het misschien tijd om op zoek te gaan naar iets nieuws. Word je wel voldoende uitgedaagd en is er genoeg variatie?

Je werk geeft geen voldoening

Na een lange werkdag heb je eigenlijk niet het gevoel dat je werk je echt voldoening heeft gegeven. Alles gaat maar een beetje op de automatische piloot en je werkt alleen omdat het moet (en voor het geld natuurlijk). Misschien word je er zelfs wel een beetje lusteloos van.

Je voelt je negatief

Als je niet langer leuk vindt waar je mee bezig bent, dan zal je er ook niet zo snel een positief gevoel aan overhouden. Wanneer je iedere keer thuiskomt met negatieve energie, is het misschien niet langer de bedoeling dat je op deze plek blijft werken.

Je bent écht toe aan weekend

Weekend is fijn, daar zullen veel mensen het mee eens zijn. Toch kan het ook ontzettend leuk zijn om te werken. Is dit niet langer het geval en merk je dat je extreem naar het weekend toeleeft? Kijk dan of er een baan is die misschien wel beter bij je past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *